Bagage kwijt?

Deze Rome informatie blog is geschreven voor de Nederlanderstalige gasten van de Bed and Breakfast Little Italy Hostel Rome en de B&B Chaplin.

B&B Chaplin Hostel RomeLittle Italy Bed and BreakfastMeer Hotels in RomeItalië Hotels

Indien U zonder Uw baggage op Fiumicino (Leonardo Da Vinci) of Ciampino aankomt, is het eerste wat U dient te doen, het kantoor voor verloren voorwerpen (“oggetti smarriti”) te bezoeken. In beide vliegvelden ligt dit in dezelfde hal waar Uw baggage ook aankomt.

De luchtvaartmaatschappij waarmee U vliegt moet ervoor zorgen dat U Uw baggage bezorgd krijgt. In de meeste gevallen wordt de baggage op dezelfde dag of een dag later gebracht, bij het hotel, hostel of de Bed and Breakfast waar U logeert. Het is dan ook geen slecht idee adres en telefoonnummer van Uw verblijfplaats in Rome bij U te hebben. (De adressen en telefoonnummers van de Chaplin B&B Rome en Little Italy Hostel vindt U onderaan deze blog.) Vooral het telefoonnummer is uiterst belangrijk aangezien veel Bed and Breakfasts geen receptiedesk hebben en er ook niet altijd iemand aanwezig is.

Indien het langer dan 24 uur duurt voordat U Uw koffers terugkrijgt, heft U recht op een vergoeding voor eventuele dingen die U heeft moeten kopen. Zorgt U er dus voor dat U de kassabonnetjes van Uw uitgaven goed bewaart.

Het complete adres van Hostel Chaplin Bed and Breakfast is: Via del Castro Pretorio 28, Apt. 12a, 00185 Roma (Tel: +39-3488037941).

Het volledige adres van Rome B&B Little Italy Hotel is: Via Ferruccio 30, Apt. 27, 00185 Roma (Tel: +39-3488037941).

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Problemen in Rome en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.