Winteruitververkoop Rome 2015

In tijden van crisis en economische onzekerheid is het misschien aan te raden om aan de naderende kerstperiode voorbij te gaan en meteen te denken aan het begin van het nieuwe jaar wanneer de jaarlijkse winteruitverkoop in Rome en de rest van Italië weer begint.

Winteruitverkoop Periode Rome

De uitverkoop in Rome begint op 3 Januari 2015 (en niet op 5 Januari zoals oorspronkelijk aangegeven) en vanaf die datum zullen de Romeinse winkels, winkelcentra en outlets hun waren aabieden tegen een kortingsprijs die soms wel 60% lager ligt dan de oorspronkelijke vraagprijs. Deze periode is dan ook een uitstekende tijd om een vakantie in Rome te combineren met een geslaagde koopjesjacht.

Openbaar Vervoer Winteruitverkoop Rome

Zoals altijd zullen in de eerste week van de uitverkoop extra bussen ingezet worden om bezoekers sneller naar de belangrijkste winkelstraten (Via del Corso, Via Condotti, Via Nazionale, Via Cola di Rienzo), winkelcentra (Galleria Alberto Sordi) en outlets als de Castel Romano Designer Outlet te vervoeren. Dit jaar is er ook een speciale bus, die de shopaholics van de ene winkelstraat naar de andere winkelijk brengt. Deze elektrische bus heet FreeRomaPass en is gratis.

Waar U op moet Letten tijdens de Uitverkoop

Houd goed in de gaten dat de winkeliers een aantal regels in acht nemen, waarvan de belangrijkste is dat behalve de kortingsprijs ook de oorspronkelijke prijs en het kortingspercentage duidelijk zichtbaar aangegeven dienen te zijn. Ook mogen ze niet weigeren een artikel te ruilen, mits U het kassabonnetje kunt tonen. Wanneer ze gedurende normale verkoopperiodes creditcards accepteren dienen winkels dit ook tijdens de uitverkoop te doen.

Goedkoop Logeren in Januari in Rome

In deze periode is akkomodatie natuurlijk ook niet erg duur nadat de nieuwjaars-drukte eenmaal voorbij is. Uiteraard bieden wij in de Chaplin B&B en in de Little Italy Bed and Breakfast Rome ook erg lage tarieven gedurende de winteruitverkoop in Rome.

De einddatum van de 2015 winteruitverkoop in Rome is nog niet bekend.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Shopping in Rome en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Winteruitververkoop Rome 2015

  1. Valda zegt:

    In september ga ik naar Rome, wie kan mij vertellen waar ik betaalbare maatpakken voor dames kan kopen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.